dimarts, 9 d’abril del 2013

SERGI STORTI CAMPIÓ DE MALLORCA D’ESCACS A LA CATEGORIA SUB-12
           Gran actuació dels alumnes del CEIP Eleonor Bosch en els campionats insulars 



Els alumnes d’Eleonor Bosch assoliren una any més una gran actuació, respecte a l’any passat a  l’expedició del Club d’Escacs Maria de la Salut, formada pel petrer d’arrels vileres Nadal Roig (l’any passat campió sub12 i enguany subcampió sub14), Valentí Jiménez (ara a l’institut, però continuant assistint a l’activitat extraescolar d’Eleonor Bosch), Sergi Storti i Pere  Joan Vives, s’hi afegí Joan Font, i malgrat semblava prou difícil igualar les grans classificacions de l’any anterior, ja que els nostres jugadors pujaven de categoria i en Joan debutava en competició oficial, les millors expectatives van ser àmpliament superades. 
 

En Sergi, rere realitzar una magistral actuació, només va perdre amb el subcampió d’Espanya sub10 Diego Asensio i aconseguint set magnífiques victòries a la resta de partides, amb una memorable victòria a la darrera partida contra el fins aleshores líder invicte de la competició es proclamà brillant Campió de Mallorca sub12.

 
 Dins la mateixa categoria, molt bona actuació de Pere Joan Vives qui va assolir la 17ena posició de 63 participants. També molt bona actuació del debutant Joan Font qui abastà la 16ena posició final de 89 participants en la categoria sub10.  Seguint en la seva sòlida línia de progressió Valentí Jiménez ocupà el tercer lloc del pòdium de la categoria sub14, i la setena posició de 33 participants de la categoria sub16. Les dues categories superiors competeixen juntes. El darrer cap de setmana de maig en Sergi i en Valentí disputaran el Campionat de Balears.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada